Webinar rookstopbegeleiding

Met jaarlijks bijna 6 miljoen overlijdens is roken de belangrijkste vermijdbare doodsoorzaak ter wereld. Naast een hoger risico op kanker, leidt het ook tot hart- en vaatziekten en longaandoeningen. Ook wie passief meerookt ontsnapt niet aan de negatieve gevolgen van roken. Reden genoeg om ermee te stoppen, maar dat is niet gemakkelijk. Stoppen met roken gaat gepaard met vallen en opstaan en een flinke dosis doorzettingsvermogen. Een terugval is dan ook volledig normaal en hoort bij het rookstopproces.

Tijdens dit webinar maakt erkende tabakologe Eline Tommelein jou wegwijs in het rookstopproces. Van de rol van een tabakoloog tot de medicatie die voorhanden is en het verschil tussen een individueel rookstoptraject of een groepstraject: ze beantwoordt al jouw vragen.

Daarnaast krijg je na het webinar de kans om gratis rookstopbegeleiding te volgen bij een tabakoloog in jouw buurt. LM Plus betaalt daarbij alles terug. Zo’n tabakoloog biedt psychologische hulp en ondersteuning en adviseert jou tijdens je traject. Dankzij zijn of haar hulp verhoogt de kans op een definitieve rookstop aanzienlijk. Een unieke kans dus om eindelijk eens komaf te maken met je rookverslaving!

15/09/2022 - 15/09/2022
20u15 -