Wil jij met mij rouwen?

Ieder van ons heeft al ooit verlies geleden, groot of klein. In het leven zijn er maar 2 dingen die er echt toe doen en die systematisch terug keren: liefde en loslaten. Niets of niemand is voor altijd en net dat loslaten is zo moeilijk. Liefde en verdriet zijn de 2 kanten van dezelfde munt en waar de ene gaat, volgt de andere. 

Coach en counselor Evi Mans zet zich ondertussen al 15 jaar in om het taboe omtrent levenseinde en rouw te doorbreken. Via het aanbieden van opleidingen, workshops, retraites, lezingen, groepsbegeleidingen en individuele begeleidingen van mensen in rouw draagt ze haar steentje bij tot het normaliseren van alles wat met afscheid en verdriet te maken heeft, opdat rouw weer doodgewoon zou worden. Daarnaast is Evi ook actief als directeur van een woon-en zorghuis, waar ze vaak in aanraking komt met afscheid en rouw in veel verschillende vormen.

Tijdens deze interactieve avond laat Evi Mans haar gasten reflecteren over rouw en reikt ze tips en tools aan om zelf met rouw aan de slag te gaan. Heb je een verlies geleden en ben jij aan het rouwen? Zit je met vragen omtrent afscheid en verdriet? Wil je beter weten wat je kan betekenen voor mensen in rouw? Schrijf je dan nu in!

24/11/2022
19u30 - 21u30
Live vanuit je woonkamer!